Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Color Fantasy

Nytt Påfyllseminar i april!

Vi samler troppene og gjennomfører nytt seminar i år fra 16. - 18. april

Vi viser til våre partneres ønske om å gjenta suksessen fra i fjor, og gjennomfører nytt seminar i 2018 med fokus på faglig påfyll. Med PCK i bunnen, Admincons som vertskap, ønsker vi din bedrift velkommen til innholdsrike dager ombord på Color Magic, og årets seminar er berammet til 16. – 18. april 2018.

Hva
Programmet består av ulike praktiske oppgaver ispedd spennende foredrag, og nyheter presentert av våre samarbeidspartnere. Vi kan love et spennende og innholdsrikt seminar hvor de daglige utfordringene rundt drift av selskapet vil belyses.

I praktiske gruppeoppgaver får dere bryne dere på problemstillinger på generell basis, samtidig som dere kan få bistand på spesifikke utfordringer dere ønsker løst.

Når:
Oppmøte på Hjortneskaia, Oslo mandag 16. april kl 10.00
Vi er tilbake i Oslo onsdag 18. april kl 09.00.

Hvorfor delta?
Det er mange muligheter vi opplever kunder ikke utnytter i det daglige. Gjennom vårt seminar får du innblikk i hvordan andre løser oppgaver, samt noen råd og vink som kan forenkle driften hos akkurat deg, i tillegg til at selskapet får nødvendig informasjon for et bedre besultningsgrunnlag. Dessuten vil du få råd og tips om hvordan du kan øke salget og skape lojale kunder.