Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Den nye kassaloven

Fra og med 1. januar 2019 må alle ha produkterklært kassaløsning

PCK Versjon 3 er godkjent og påkrevet. For alle dere som ennå ikke har konvertert over til versjon 3, så begynner det å haste. I tillegg til at PCK må oppgraderes må kvitteringsskriveren også oppdateres for å følge de nå forskriftene. Mange har kontaktet oss for å planlegge et tidspunkt for dette arbeidet. Er du en av dem som tenker at det kan du ta senere, anbefaler vi at du tar kontakt sånn at vi kan få lagt det inn i kalenderen. Se vedlagte artikkel om den nye loven og de endringer den innebærer.    

Color Fantasy

Nytt Påfyllseminar i april!

Vi samler troppene og gjennomfører nytt seminar i år fra 16. - 18. april

Vi viser til våre partneres ønske om å gjenta suksessen fra i fjor, og gjennomfører nytt seminar i 2018 med fokus på faglig påfyll. Med PCK i bunnen, Admincons som vertskap, ønsker vi din bedrift velkommen til innholdsrike dager ombord på Color Magic, og årets seminar er berammet til 16. – 18. april 2018.

Hva
Programmet består av ulike praktiske oppgaver ispedd spennende foredrag, og nyheter presentert av våre samarbeidspartnere. Vi kan love et spennende og innholdsrikt seminar hvor de daglige utfordringene rundt drift av selskapet vil belyses.

I praktiske gruppeoppgaver får dere bryne dere på problemstillinger på generell basis, samtidig som dere kan få bistand på spesifikke utfordringer dere ønsker løst.

Når:
Oppmøte på Hjortneskaia, Oslo mandag 16. april kl 10.00
Vi er tilbake i Oslo onsdag 18. april kl 09.00.

Hvorfor delta?
Det er mange muligheter vi opplever kunder ikke utnytter i det daglige. Gjennom vårt seminar får du innblikk i hvordan andre løser oppgaver, samt noen råd og vink som kan forenkle driften hos akkurat deg, i tillegg til at selskapet får nødvendig informasjon for et bedre besultningsgrunnlag. Dessuten vil du få råd og tips om hvordan du kan øke salget og skape lojale kunder.

 

God jul

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Det nærmer seg slutten på året og vi ønsker alle en fredfull julehøytid

2017 har vært et hektisk år for oss i Admincons, og vi ønsker å takke alle gode samarbeidspartnere for et nært og konstruktivt samarbeid i året vi snart har lagt bak oss. Vi takker også alle gode kunder som har fulgt oss over tid, for at dere fortsatt velger oss. Videre vil vi takke alle nye kunder som har gitt oss tillit i løpet av året. Det er med stor ydmykhet vi påtar oss oppgaven med å finne løsninger for ulike funksjoner i mange ulike bransjer.

En fredfull, god julehøytid ønskes dere alle, og et fortreffelig og fruktbart 2018!  

cloudcamp_500x375

Admincons deltok på Cloudcamp 2017

Også i år hadde 24SevenOffice invitert til en dag med innovasjon

24SevenOffice arrangerte i år CloudCamp for fjerde gang. Arrangementet har vært fullbooket tidlig hvert eneste år - og har som mål å gi inspirasjon og innspill rundt hvordan regnskapsbedrifter skal lykkes i fremtiden. Over 500 deltakere fikk mye å tenke på den siste torsdagen i oktober, da Cloudcamp fylte Rockefeller med regnskapsførere og andre partnere av 24SevenOffice. Admincons har vært en foretrukket partner på logistikk-løsninger og hadde som vanlig en stand som ble jevnlig besøkt denne dagen. Mange nye potensielle kunder var innom og fikk forhåpentlig svar på det de ønsket, noe vi ser av responsen i ettertid. Vi kan allerede notere at flere av de vi fikk en første kontakt med på Cloudcamp, har etterspurt tilbud.      

Over halvparten av nye installasjoner velger skybasert løsning

Det er en vridning også i vårt segment mot løsninger lagt opp i skya

Admincons har gjennom de siste årene utviklet et spennende samarbeid med on4u, et selskap som leverer "Den Norske Nettskyen", med base på Kongsberg. De tilbyr fleksible og driftssikre skybaserte løsninger, hvor du som kunde sikres en oppdatert og optimalisert driftsløsning for dine butikkdata-systemer, lagret på servere plassert i Norge. Også for kunder med åpningstider utover normalen, og strenge krav til oppetid, ser vi at denne løsningen er riktig. Vi opplever at denne typen tjenester blir mer og mer etterspurt, og nå har vi flere ny-installasjoner i skyløsning, enn på lokal server. Vårt samarbeid med on4u er medvirkende til at vi trygt anbefaler våre kunder å gå over til deres skyløsning.