ButikkdataVår virksomhet tilbyr butikkdata med omfattende programfunksjoner for moderne handel. Kort oppsummert har systemet alle funksjoner fra bestilling av varer til elektroniske journaler er sendt til regnskap. Programmet håndterer kontantsalg med forhånds- og delbetaling, gavekort og tilgodehavende. Kontantsalg kan også gjøres med kontantautomater eller elektronisk gavekort utstedt i kjeder eller samarbeidende butikker.

Løsningen har komplett fakturering med så vel papirfaktura, pdf-faktura og EHF-faktura. Systemet fungerer godt til bedrifter med tjeneste- og abonnementsalg for gjentakende periodisk fakturering. PCKasse leveres med lagerstyring i tillegg til avanserte statistikkfunksjoner og en mengde rapporter. I PCKasse er det enkelt å lage egne favoritt taster, gjøre endringer i oppsettet og tilpasse egne behov. Sende SMS og mail til kunder ut ifra statistikk, kundelister eller ordretyper (service etc) er standard løsningen. Og selv med all funksjonalitet er PCKasse oversiktlig og enkelt.

For bar og restaurant tilbyr vi blant annet PCK Servitør som er en mobilapplikasjon som er sømløst integrert med PCKasse. Den har samme menyer og hurtigtaster, slik at du umiddelbart kan ta den i bruk. Når du starter mobilapplikasjonen finner den selv PCKasse og synkroniserer automatisk. PCKasse servitør tilbyr blant annet funksjoner som parkering av bord, betaling av bord, splitting av bord (enten til nytt bord eller betaling) og servitører kan ha personlige menyer.