Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Stangholmen logo_350x166

Stangholmen fyr valgte Admincons

Det idylliske sommerstedet i skjærgården utenfor Risør bruker nå PCK

Stangholmen fyr ligger på en liten øy rett utenfor Risør og har både en utmerket restaurant, kro, bar og kiosk - samt en amfiscene for utendørs konserter. Stedet er rett og slett fantastisk og like sjarmerende i strålende sol som i ruskevær når bølgene slår over svabergene. Eier og driver Dag Eikeland har valgt å bytte ut kassaløsningene på Stangholmen og vi i Admincons er stolte over at vi fikk oppdraget med å implementere PCK på alle salgspunkter på øya. Det har vært et interessant og spennende prosjekt for oss. Nå gleder vi oss til sommeren starter for alvor og gjestene strømmer på. Vi takker Stangholmen Fyr for tilliten så langt, og ser fram til et langt og fruktbart samarbeid. For de som ennå ikke har besøkt Stangholmen - stedet må oppleves! Det går båt fra brygga i Risør hver halvtime fra tidlig morgen til sen kveld i hele sommer

Trenger du VIPPS, så hjelper vi deg

Flere og flere får forespørsler om de kan ta imot betaling med VIPPS

VIPPS er blitt en svært populær betalingsmetode, og DnB har i samarbeid med over 100 andre banker blitt enige om denne løsningen for mobile betalinger. Vil du ha et oppsett for VIPPS på din PCKasse, ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe med oppsett for mottak av VIPPS, og sikrer at du får en løsning som innfrir kundens forventninger, samtidig som du har full kontroll, og det er enkelt å håndtere for din regnskapsfører.

Vellykket seminar på Color Festival

Admincons gjennomførte i uke 11 et "PÅFYLLSEMINAR" for kunder og partnere

Mandag 13. mars møtte mer enn 30 kunder og partnere opp på Hjortneskaia for å bli med på "PÅFYLLSEMINAR 2017", et todagers seminar ombord på Kielferja Color Festvial. Daglig leder i Admincons as, Hans Kristensen ønsket velkommen og innledet med en gjennomgang av den nye kassaloven som trådde i kraft 1.1.2017. Deretter var det flere interessante presentasjoner fra gode partnere, før deltagerne ble delt inn i grupper som jobbet seg gjennom fem ulike workshops. I hver workshop fikk de konkrete oppgaver å løse med relevans til daglig bruk av PCK, og det var ingenting å utesette på engasjement og innsats. Hver workshop skulle gjennomføres på 45 minutter, men uten unntak ble gruppene sittende over avsatt tid for å jobbe. Dermed ble arbeidsøktene lange og pausene korte. Det kom fram mange gode løsninger og de fleste fikk noen a-ha opplevelser underveis, når de i dialog med andre brukere fant nye (for mange) funksjoner i PCK. Med litt veiledning fra ansatte i Admincons jobbet gruppene målrettet og de fant gode løsninger på f eks, effektivising av vareflyt, avrunding av utsalgspriser og "klipp og lim". Med den rammen Color Fantay gir ble det også friske diskusjoner i pausene og rundt matbordet, og alle var enige om at seminaret levde opp til navnet. Det var konsensus i gruppen om at det å sette av to døgn til dette var vel verdt tiden som ble investert. Oppgavene med besvarelser sendes ut til alle deltagerne, og Admincons inviterer til nytt brukerseminar helt i starten av 2019.

Ny Web-shop

Vår nye web-shop er etablert i et tett og godt samarbeid med CustomPublish as

Vi har etablert en ny egen web-shop sammen med CustomPublish as. Samtidig har vi i fellesskap sett på hvordan vi kan tilby ulike web-løsninger for våre kunder. Nå har vi kommet fram til en løsning hvor vi tilbyr en matrise bestående av ulike designpakker og driftsløsninger. Fra den enkle løsning basert på ferdige maler til en mer skreddersøm-løsning for de som ønsker et eget preg på sidene. Support, back-up og hosting tilbys til faste månedlige kostnader basert på omsetningen på web-shopen. Vi mener vi har en konkurransedyktig løsning, både hva gjelder pris, fleksibilitet og design. Ta gjerne kontakt for flere detaljer. 

Januar 2017

Admincons åpner nytt avdelingskontor i Larvik

Fra og med januar 2017 er vi etablert med eget Vestfoldkontor med adresse: Borgejordet 80, 3269 Larvik. Kontoret styres av Bjørn Erik Hansen, som har mange års erfaring med arbeid i detaljistmarkedet innen ulike bransjer. Kontoret betjener nye og eksisterende kunder i regionen. 
For direkte kontakt: beh@admincons.no eller ring 93437400.